maandag 12 augustus 2013

Nog steeds niets te melden.

We zijn net weer terug van een week vakantie op Texel. Of ik nog op zee heb gevist op zeebaars? Nee dus. Er is niet eens een hengel mee geweest op vakantie. Zelfs de talrijke mooie zeebaarzen in het Ecomare konden het vuurtje niet weer laten branden.

Kortom, er is nog steeds niet gevist.

De verschillende blogs worden niet meer gelezen en ook de andere hengelsportsites worden niet meer gevolgd. De gratis maandelijkse blaadjes blijven onder in de zwembadtas liggen en zijn inmiddels door alle nattigheid veranderd in een zielig hoopje prut.

Ik heb een hengel aangeschaft voor het vissen met groot kunstaas op grote snoek maar weet de naam op dit moment niet eens te vertellen. Hij is van CJW.

Ik besteed nog wel de nodige tijd aan het water. Of beter gezegd in het water. Terwijl de kinderen zwemmen en van de glijbaan gaan maak ik mijn baantjes of doe lekker met ze mee. Aan het begin van de vakantie leek mijn vrije slag nergens op maar inmiddels 5 weken verder en met de nodige hulp en inzet is het helemaal zo slecht nog niet.

Niets te melden is dus relatief. Niets te melden op hengelsport gebied was een betere titel geweest.

4 opmerkingen:

 1. Komt wel weer Klaasjan!
  Ze zeggen wel eens, geen nieuws is goed nieuws.
  Lekker even uitwaaien op Texel met de familie is ook genieten, met of zonder hengel maakt dan even niet uit.
  Straks, als de zomer voorbij is, zo richting de herfst, gaat je roversbloed wel weer stromen en ga je er vast wel weer op uit met je nieuwe boot, achter de stekelvissen en de groenjassen aan.
  Ik blijf je volgen.

  Groet,
  Bas

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig is vissen niet moeten vissen, maar kan je het doen wanneer jij wilt. Een nieuwe hengel aanschaffen zegt wel iets, ook dat is ergens vissen niet? We zien je eventuele eerstvolgende verslag wel weer verschijnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad de herfst komt eraan en ik begin ook weer zin te krijgen om met een streamer op me ul langs de kanten van de sloot te struinen
  de laatste tijd ook niet echt zin gehad , maar nu kriebelt het al weer

  het is al einde september

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klaasjan je bent niet de enigste die niet zoveel heeft gevist. Zelf heb ik dit jaar nog maar twee keer gevist op de ijssel. Hoop in de herfstvakantie als het weer het toelaat er weer eens met de bellyboat op uit te gaan naar mijn bekende stek waar jij ook graag mag komen. Al s het maar niet te veel wind is dan ga ik zeker vissen. Als je tijd en zin hebt dan kunnen wij misschien samen gaan.

  Groet Rikus.

  BeantwoordenVerwijderen