zaterdag 19 maart 2011

Roofvisnet Tackle Tester.

Roofvisnet.nl is uitgegroeid tot de toonaangevende site binnen Nederland op het gebied van het roofvissen. Een site waar ik vanaf het begin af aan reeds deel van heb uitgemaakt. Ik was het 7e lid van de club die inmiddels is uitgegroeid tot 7637 leden. Een dergelijke grote groep roofvissers is voor de leveranciers van produkten ook interessant. Niet alleen zijn zij hun mogelijke klanten, ook is veel ervaring aanwezig om produkten aan een strenge test in de praktijk te onderwerpen.Hierbij zijn die ook nog eens onafhankelijk. Je ziet namelijk steeds meer dat gesponsorde vissers de spullen van hun eigen merk als heilig en onmisbaar aanprijzen terwijl het als een vorm van sluik reclame gezien zou moeten worden.

De lezer van mijn blog ziet ook geregeld merknamen op mijn blog voorbij komen en kan daarbij de link leggen naar sponsoring maar ik kan jullie gerust stellen dat daar geen sprake van is. Als mij iets goed bevalt wordt dat gemeld.

Binnen roofvisnet.nl was de mogelijkheid om je aan te melden voor het onafhankelijke testteam. Dat heb ik gedaan en ik ben gekozen. Afgelopen week mocht ik dan ook het eerste pakketje ontvangen met hierin twee 8 cm grote "power striker" jerkbaitjes van Effzett (verdeeld door DAM) en een pet. Na het testen mogen de artikelen worden gehouden. Een testverslag gaat richting roofvisnet. Hier dus geen verslag van de jerkbaitjes maar ze hebben gisteren wel vis opgeleverd tijdens het testen.

Zoals jullie al wel gelezen hebben mag ik graag een korte review schrijven over materiaal. Fijn dus om lid te zijn van het testteam. De reden is dus niet om gratis materiaal te verkrijgen wat een negatieve reactie zou kunnen zijn. Aan kunstaas heb ik namelijk geen gebrek en veel van het te testen materiaal zal toch van hetzelfde laken een pak zijn en weinig innoverend zijn. Neem deze jerkbaits. Van veel bekende merken is inmiddels iets dergelijks verschenen. Kennelijk kan DAM daarbij niet achterblijven omdat er vraag is naar deze kleine gedeelde kunstaasjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten