zondag 2 december 2012

Nieuwe link. Blog van Ewout Smeerdijk

Vandaag een link naar de site van Ewout Smeerdijk geplaatst. Ik ken Ewout van Flitsendnylon wat onlangs is ontbonden. Hij vist graag met klassiek materiaal op een klassieke manier maar schuwt de moderne materialen en middelen ook zeker niet.

Ewout Smeerdijk


6 opmerkingen:

 1. Ah,nuttig deze link ;-).

  Bedankt!!

  Groet,
  Dale

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Dale,

  Dit is inderdaad echt een site voor jou als karpervisser. Naast de vele vissen ook een hele mooie fotografie van de omgeving en beleving.

  vrgr Klaasjan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Klaasjan,
  ja,ik 'kende' Ewout al een beetje van TheFishCommunity. Toen volgde ik hem op de voet ;-). Volgens mij heb ik een flinke tijd geleden een site van hem als favoriet toegevoegd,maar daar gebeurde niet zoveel mee en ben hem zodoende uit het oog verloren. Maar misschien heeft hij zijn site nu flink ge-update.

  Groet,
  Dale

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha Klaasjan,

  Toen ik vanavond uit trouwe gewoonte even langs je webpagina fietste, zag ik daar het artikel aangekondigd dat ik vanmiddag op mijn eigen webpagina had gezet. Dat vind ik prima hoor, geen enkel bezwaar, maar ik stel me wel zo voor dat alle andere sportvissers er niets van begrijpen wat zo'n historisch bericht - zonder enig verband met vissen - op je rechterkolom doet. Je hebt ooit wel uitgelegd dat er op mijn website hengelsportartikelen staan (op de pagina 'Artikelen'), maar vrijwel niemand die dat nu nog weet natuurlijk. Dus voel je absoluut niet bezwaard om mij uit je favorietenlijst te verwijderen! Maar het is net wat je zelf wil. We kunnen ook afspreken dat je mijn site van de lijst haalt en dat ik je een seintje geef zodra ik een nieuw hengelsportartikel aan mijn website toevoeg, zodat je dan in een melding daarvan een linkje kunt opnemen. Dan blijft je lijst een echte sportvislijst.

  Hartelijke groet,

  -Hans van der Pauw-

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dag Dale,

  De site is stevig opgefrist inderdaad met nieuwe artikelen en verhalen.

  Dag Hans,

  Ik reageer wel even via de email. Helemaal goed.

  vrgr Klaasjan

  BeantwoordenVerwijderen