donderdag 30 november 2017

De Held (2)

Ook afgelopen zondag weer even aan het kunstaasvissen geweest in de stad. Deze keer stond ik er alleen voor. Met meer vissers is wel zo gezellig. In het gebied waar vorige week de vissen werden gevangen ga ik eerst vissen. Helaas zonder succes. Dan maar verder de wijk afstruinen op zoek naar geschoond water en eventueel de snoek. Het valt op dat de rest van het water niet zo goed geschoond is als de eerste sloot. Dat komt deels door oeverbegroeing in de vorm van bomen en omdat het water soms ook een stuk breder is. Daar waar het vissen mogelijk is wordt dat gedaan. Op de ongeschoonde stukken water loopt het kunstaas direct vast in de waterplanten. Een klein snoekje geeft aan dat ik toch goed bezig ben.

Dit geeft de burger moed. Klein maar fijn en de aanbeet is er niet minder spectaculair om op mijn lichtste spinhengel The Edge met een werpvermogen van 1.5 gram. Niet veel later vang ik een mooi exemplaar van 74 cm.

Met drie snoeken voor vandaag is dit geen verkeerd resultaat.

5 opmerkingen:

 1. Helemaal niet slecht, en dat op de Edge! Morgen deel 3 ;-)

  Groeten van Robert

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tot deel 3 is het helaas (nog) niet gekomen door de vorst.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. شركة امست للتنظيف افضل شركة لتنظيف المنازل والشقق والفللوالبيوت والمجالس والكنب والمفروشات والخزانات بالقطيف والمنطقة الشرقية لديها عمالة مدربة وخصومات هائلة طما توفر خدمات مكافحة الحشرات ورش المبيدات بالقطيف باسعار رخيصة ومناسبة وخصومات هائلة

  شركة امست للتنظيف
  امست للنظافة القطيف
  شركة امست لمكافحة الحشرات
  شركة امست لرش المبيدات

  BeantwoordenVerwijderen