donderdag 11 november 2010

Boven de stengels.

Vanmiddag de tiengrammer voorzien van een molen met dyneema en de gevonden plantenresten afgevist met een forse streamer. De extra trekkracht van het dyneema is handig wanneer het kunstaas vastloopt in de plantenresten. Even aan de lijn trekken is genoeg om weer los te komen.
Er werd een "mouse" gebruikt van Axx die gevist kan worden zonder extra loodverzwaring op de onderlijn en 19 cm lang is. Een verzameling van bont en ander haar die in het water een hele mooie actie krijgt. De snoeken vonden het ook de moeite waard en 7 vissen deden een poging om het kunstaas tussen de kaken te nemen. Iedere keer weer het schot van de snoek kunnen zien omdat de mouse vlak onder het oppervlakte gevist wordt en iedere keer een lekkere tik op de top. Maar geen enkele vis werd gehaakt. Volgende keer maar een kleinere streamer gebruiken of een zwaardere hengel gebruiken met dit kunstaas.

1 opmerking:

  1. Hoi Klaasjan,

    Dat zal wel even wennen geweest zijn na je dropshotsuccesen van de laatste tijd waarbij (bijna) alles gehaakt werd.

    Ik hoop dat je desalniettemin toch van het vissen genoten hebt. Zo'n schot van een snoek in het wateropppervlak blijft spectaculair vind ik. Altijd genieten.

    En dat vangen komt wel weer!

    BeantwoordenVerwijderen