maandag 21 juni 2010

Vaderdag.

Terwijl de meeste vaders vandaag het ontbijt op bed krijgen ben ik om half acht s'morgens uit de nachtdienst weer thuis. Als ik dan ook boven kom zijn de kinderen al wakker en liggen er een aantal kadootjes klaar.
Sabiene van twee jaar heeft een stropdas gemaakt geheel in de voetbalsferen met veel oranje. Wouter van 7 wist een applaus machine te maken die gebruikt kan worden ter ondersteuning van het Nederlands elftal. Beide kadoos komen dan ook goed van pas nu het WK voetbal in Zuid-Afrika gehouden wordt.

Natuurlijk heb ik ook iets vissigs gekregen. De gamakatsu fluorocarbon 0.26 mm is bij uitstek geschikt om er dropshotonderlijntjes mee te maken. De gamakatsu worm 39 haak is al jaren de haak bij uitstek om te monteren mbv een palomarknoop op het fluorocarbon. Met dit setje kan ik dus even vooruit. Het maken van de onderlijntjes kan gewoon bij de keukentafel gebeuren terwijl bijvoorbeeld voetbal gekeken wordt. Zo geweldig spannend zijn de wedstrijden tot nu toe ook nog niet.
De gamakatsu hyper strong snap wartels heb ik nog nooit eerder gebruikt maar werden door hengelsport Kuperus aanbevolen. Ze zullen gebruikt worden op eigengemaakte titanium onderlijntjes.
Het hennep van dynamite baits in blikverpakking is klaar voor gebruik en dus ideaal voor mijn visserijen omdat vaak pas op het moment zelf besloten wordt om het nog even te proberen op zeelt en karper.Nu alleen nog tijd zien te maken om weer eens te gaan vissen. Het is er de afgelopen week verder niet van gekomen en de eerste mogelijkheid dient zich pas dinsdag aan.

1 opmerking:

 1. Hé Klaasjan,

  zo te zien goed verwend met vaderdag!!
  Wat superleuk zeg, die maak kadootjes
  van de kids!

  Liefs Ellen.

  BeantwoordenVerwijderen