zaterdag 7 augustus 2010

Een update.......

Regelmatig verschijnen er nieuwe verhaaltjes op mijn blog wanneer er gevist werd of een artikel onder de loupe werd genomen. Maar de laatste weken is het stil. Niets ernstigs verder maar ik zit in een hengelsportdip. Dingen die mij anders energie geven vragen dit nu alleen maar. Denk daarbij aan de vistrips, het lezen van hengelsportboeken of het doornemen van hengelsportsites. Ook het maken van kunstaas kan me even niet boeien. En daarom verschijnen er geen verhaaltjes op mijn blog. Niets ernstigs dus.

Op dit moment hebben we vakantie. Na een periode van veel uitstapjes doen we het even rustig aan. Vandaag met de hele familie naar een prachtig natuurgebied gegaan om met z"n allen een hengeltje uit te werpen. Voor mij een dag van tuigjes uit de war halen, haken aanknopen, beazen en gelukkig ook het onthaken van vis, want die werd bijna :-) door iedereen gevangen. Alle kinderen vingen vis en dat is helemaal top.
Ook Wouter heeft de smaak nu helemaal te pakken. Als toetje zijn we samen nog even naar een goede plek vlakbij huis geweest vanavond. Met wat begeleiding lukte het hem om 17 visjes (voorn, brasem en baars) te vangen in krap een uur tijd. Hij is helemaal gek van het vissen.

2 opmerkingen:

 1. Dag Klaasjan,

  Mooi om te zien hoe jij met die kleintjes in de weer bent!
  En zo te zien ben je een goede leermeester voor de kinderen.

  Klaasjan die dip..gaat na een poosje vanzelf weer over!

  Mvgr Hans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh heden, steek jij die kids van jou even aan zeg. Stoer om te zien!
  Groetjes Mar

  BeantwoordenVerwijderen