maandag 27 februari 2012

Weer eens gevist.

Eindelijk weer een middag langs het water uitgewaaid met de spinhengel in de hand en wat kunstaasjes in de jaszak. En ik was niet alleen. Tientallen mensen zagen hun kans schoon om op deze prachtige middag van het weer te genieten, gelukkig voor mij zonder hengel. Dus naast het vissen werden vandaag de nodige praatjes gemaakt met voorbijgangers.

De Edge mocht mee evenals de Mosquito 3. Er stond echter niet veel wind waardoor de meeste tijd werd gevist met de nieuwste aanwinst. En de hengel stelde zeker niet teleur.

Zoals gezegd een middag lekker gevist en ook nog eens goed gevangen. Omdat de camera het liet afweten geen fotoos vandaag. Kwestie van vissen, vangen en terugzetten. En daar gaat het om. De witte mouse was veruit favoriet. Waar andere kleuren het lieten afweten gaf de witte streamer weer vrij snel resultaat.

Wie voor twee jaar geleden had gezegd dat de streamer mijn favoriete kunstaas zou zijn voor het ultralichte vissen had ik voor gek verklaard.

Het laatste uurtje werd met de tiengrammer gevist icm een Pako S lepel. Een super combinatie en dat vonden de 4 snoeken ook.

Bij deze een foto van de mouse streamer gemaakt op een raster van 1 x 1 cm. Volgende keer een uitgebreider verslag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten